Feel the Spirit of Art 

Workshop in Ubud.

Het is mijn passie te schilderen vanuit mijn gevoel.
Het laten stromen in overvloed op het doek. Mijn kunst is geen strijd , het is genieten door jezelf te openen en je te laten gaan zonder gericht te zijn op het eind resultaat. Het is het doen waar het om gaat,,  het bevrijdende gevoel je te kunnen uiten in de verf op het canvas.
Deze passie draag ik graag over in een individuele workshop. Nietzozeer les, maar meer een nieuwe ervaring van gevoelens uiten en beleven. Heerlijk met je handen door de vette olieverf over het doek , je te laten gaan en te genieten van het moment waarin je even van de wereld bent .  
Met een kunstwerk ga je naar huis. Jouw olieverf schilderij  wat  heel persoonlijk is. Het kustwerk die dit moment heeft vast gelegd met al jouw gevoelens en gedachten van dat moment. Wil je deze ervaring beleven bij de kunstenaar schrijf je dan vroegtijdig in voor een workshop in Ubud.
Verblijf je ergens anders in Bali dan kan emile een taxi sturen om je op te halen en weer weg te brengen .

Emile heeft ruimte voor twee workshops in de week en wil je heel graag ontvangen bij hem thuis. Zijn Balinese vrouw verzorgt de lunch en het drinken. Een workshop kan 3 of 4 uren duren tussen 10 en 14.00 uur . Inclusief drinken ( water , koffie en thee ) en lunch en inclusief de olieverf en de canvas.   Kosten alles inclusief 100 euro. 

Kleine groep tot maximal 4 personen kan ook. 2 of 3 personen is 75 euro pp - by 4 personen is het 50 euro pp. Inclusief kleine snacks - drinken - olieverf en canvas.

Geniet van je vakantie en geniet van hetzelf creeren van een eigen schilderij bij Emile in Ubud.

Graag vroegtijdig bericht: en ook voor een bezoek aan mijn atelier bent U welkom:  emilesvv@hotmail.com